Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης

Η Μονάδα μας  ακολουθεί όλα τα Yγειονομικά Πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ σχετικά με τον Covid-19.

Το Νοέμβριο του 2016, ξεκίνησε την λειτουργία της μια από τις καλύτερες και πλέον σύγχρονες στο είδος της στην Ευρώπη, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης,  στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΕΥΗΝΩΡ.


Η εν γένει κατασκευή και λειτουργία της βασίζεται στα υψηλότερα standards, με Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό με μεγάλη εμπειρία.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα μηχανήματα της αιμοκάθαρσης είναι της Γερμανικής Εταιρείας FRESENIUS 5008 Cordiaxό,τι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο στον τομέα αυτό κι έχουν βραβευθεί με το Innovationspreis der deutschen Wirtschaft (το Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας) και το βραβείο Red Dot για το σχεδιασμό προϊόντος.

 


ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑΣ

Η μονάδα έχει δυναμικότητα 22 ασθενών/βάρδια, διατηρώντας 22 μηχανήματα Fresenius Medical Care 5008S ONLINE. Ηλεκτροκίνητα κρεβάτια και πολυθρόνες αιμοκάθαρσης. Υπερσύγχρονο σύστημα επεξεργασίας νερού (ONLINE), με διπλό πέρασμα αντίστροφης ώσμωσης, της εταιρείας TEMAK. Γεννήτρια που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της μονάδας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Αίθουσα Αιμοκάθαρσης 300 τ.μ.
Διασύνδεση και υποστήριξη με το Διαγνωστικό Εργαστήριο της ΕΥΗΝΩΡ για την πραγματοποίηση όλων των Διαγνωστικών και Εργαστηριακών εξετάσεων που απαιτούνται για τους νεφροπαθείς.
Συνεχής παρακολούθηση από Καρδιολόγο, Παθολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με Αγγειοχειρουργούς συνεργάτες της Μονάδας.
Σύμβαση με όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Ι.Κ.Α. - Ο.Π.Α.Δ. - Ο.Α.Ε.Ε. - Ο.Γ.Α. κ.ο.κ.), χωρίς καμία επιβάρυνση του ασφαλισμένου.
Παρουσία πλήρως εξοπλισμένου και σύγχρονου ασθενοφόρου.

 Υπεύθυνη Νευρολόγος:  Κυρία Βαρδουλάκη ΜαρίαΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Ένα σύγχρονο και βιοκλιματικά δομημένο περιβάλλον 1500 τ.μ. με άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ. Το κτίριο, εκτός από τους άνετους και καλαίσθητους χώρους, διαθέτει προηγμένο σύστημα κλιματισμού στις αίθουσες αιμοκάθαρσης, ατομική τηλεόραση και internet stations.


                                                                                             Email Μονάδας:  mxa.evinor@evinor.gr